Vragen over MijnABP

MijnABP is in september 2015 vernieuwd en biedt meer gebruikersgemak. Maar we blijven werken aan de site, zodat MijnABP straks voor iedereen optimaal werkt.
Vanaf 20 december zijn een aantal mogelijkheden toegevoegd:

Deeltijdpensioen berekenen en aanvragen

U kunt MijnABP laten berekenen wat het voor u betekent als u gedeeltelijk met pensioen gaat. Aanvragen kan ook.

Jaarsalaris, deeltijdpercentage en arbeidsongeschiktheidspercentage

Bij het overzicht met opbouwperioden ziet u vanaf nu per jaar het brutosalaris, het deeltijdpercentage en eventueel het arbeidsongeschiktheidspercentage.

Meer informatie als u inlegt voor ABP ExtraPensioen

Legt u in voor ABP ExtraPensioen, of heeft u ingelegd, dan ziet u deze bedragen voortaan duidelijk terug in MijnABP.

Pensioenbedragen als u volledig arbeidsongeschikt bent

U ziet een nettomaandbedrag als u 100% arbeidsongeschiktheid bent. Dit is zonder WIA. De bedragen zijn afgerond op tientallen en bijgewerkt tot en met de voorgaande maand.
U kunt per jaar de berekening aanvragen van twee pensioendatums. Deze pensioendatums mogen niet verder dan twee jaar in de toekomst liggen. Vraag de berekeningen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan.
Voor de aanlevering van deze gegevens zijn wij afhankelijk van uw 'oude' werkgever(s). Mist u diensttijdgegevens? Neem dan contact op met deze werkgever(s).
Kijk in MijnABP bij 'Uw pensioenoverzicht' en ga naar 'Opbouw van uw ouderdomspensioen'. Lukt dit niet in MijnABP, bel of mail ons dan. U ontvangt het overzicht binnen zeven dagen.
Kijk op de website van DigiD voor meer informatie. Of neem contact op met de DigiD helpdesk via info@digid.nl of via 088 123 65 55 op werkdagen van 8 tot 22 uur.
Websites als MijnABP moeten voldoen aan hogere beveiligingseisen van de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Met ons eigen inlogsysteem konden we niet meer voldoen aan de hogere beveiligingseisen. DigiD biedt de gewenste veiligheid wel.

Inloggen zonder DigiD kan niet. 

Als u in het buitenland woont en de Nederlandse nationaliteit heeft, kunt u ook een DigiD aanvragen. Op DigiD voor Nederlanders in het buitenland kunt u lezen hoe u dit doet. Heeft u geen Nederlandse nationaliteit, dan kunt u helaas geen DigiD aanvragen. Op de pagina Pensioen in het buitenland leest u hoe u zonder DigiD uw gegevens kunt wijzigen.